Felhasználási feltételek

Kérjük az alábbiakat figyelmesen olvassa el, mert a Proking Hungária Kft. (továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett www.helyiingatlanok.hu internet címen elérhető informatikai rendszer (továbbiakban: Rendszer) megnyitásával, használatával kapcsolatban az alábbiakban felsorolt és ismertetett feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

1. A Rendszerben megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, valódiságáért, esetleges módosulásáért a rendszer üzemeltetője felelősséget nem vállal.

2. Üzemeltető nem vállal felelősségét azokért a károkért, amelyek a Rendszerrel kapcsolatban, annak használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából, általa hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkeztek.

3. A helyiingatlanok.hu egy hirdetési rendszer, semmiféle kötelezettséget nem vállal konkrét adás-vételi ügyletek létrehozására.

4. A Rendszer használatára vonatkozó információk (oldal letöltések, keresési kombinációk) személyes azonosításra nem alkalmas módon eltárolásra és statisztikai összesítésre kerülnek.

5. A Rendszerben megjelenő nevek, kifejezések, logok, képek, grafikák, elgondolások, adatok szerzői jogi védelem alatt állnak, melyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

6. A Rendszeren keresztül, vagy az azon feltüntetett e-mail címet használva az Üzemeltető részére jutatott bármely információ, ötlet vagy koncepció az Üzemeltető tulajdonába megy át, azt az Üzemeltető szabadon felhasználhatja.

7. A Rendszer tartalmaz hivatkozásokat más internet oldalakra is. Az Üzemeltetőnek nem áll és nem is állhat kontrollja alatt ezen oldalak adatközlése, így ezen oldalak adatköléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokban való eljárásáért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem tud vállalni.

8. A Rendszerben szereplő adatok, statisztikai kimutatások, összesítések kizárólag az Üzemeltető írásos hozzájárulásával használhatók fel, illetve közölhetők újra.

9. A rendszerben hirdetést feladni regisztrációt követően lehetséges. Magánszemélyeknek 3db hirdetés feladása díjmentes. Ingatlanirodák hirdetési szerződés kötését követően a választott csomagnak megfelelő számú hirdetés feladására jogosultak. Bővebb információ

10. A hirdetések tartalmáért, a benne szereplő adatokért, információkért, a feltöltött fotókért, a fotók publikálásáért kizárólag a hirdetés feladója felelős.

11. A rendszerbe regisztrált felhasználók a regisztrációval automatikusan hozájárulnak, hogy e-mail címükre eseti jelleggel az Üzemeltető reklám leveleket küldjön hirdetői megbízásából.

12. Az üzemeltetők fenntartják maguknak a jogot, hogy érvénytelenül feladott hirdetéseket utólag töröljenek a rendszerből.


 

helyiingatlanok.hu © 2010-2018 - proking internetes megoldások